Wij hebben nieuwe prikkelende breinvitaliteitskaartjes. Download ze hier!

Wij hebben nieuwe prikkelende breinvitaliteitskaartjes. Download ze hier!

Masterclass Effectief Werken met Verschillende Generatie-breinen.

Iedere generatie lijkt haar eigen handleiding te hebben, er zijn op dit moment 5 verschillende generaties die binnen een organisatie werkzaam kunnen zijn. En al deze generaties hebben hun eigen visie op werk en eigen brein-handleiding...

Iedere generatie lijkt haar eigen handleiding te hebben, er zijn op dit moment 5 verschillende generaties die binnen een organisatie werkzaam kunnen zijn. En al deze generaties hebben hun eigen visie op werk en eigen brein-handleiding.

Tijdens deze masterclass leer je alle generaties in hun kracht te zetten. Hierbij is het uitgangspunt dat generatiediversiteit juist benut kan worden, waarbij de verschillende achtergronden voor een meer innovatievere werkomgeving zorgen.

Kennis van het brein in de verschillende fases helpt zodat we ook de volle winst ervan kunnen gebruiken en strategieën kunnen inzetten voor de nadelen. Zeker in een tijd van digitalisering, een leven lang leren en langer doorwerken. 

Het brein is het hele leven lang neuroplastisch. Het is belangrijk om te weten dat er bij het ouder wordende brein niet alleen sprake is van verlies maar ook van kansen en van ontwikkeling van het brein en vaardigheden.

Tijdens dit programma wordt je meegenomen op een ‘Neurale Tijdreis”.

Je krijgt:

  • Inzicht in de fascinerende kenmerken van verschillende ‘generatiebreinen’.  Verschillen in het brein in de verschillende leeftijdsfases.
  • Tips om het brein te prikkelen, het beste eruit te halen en cognitieve reserve op te bouwen om langer op topniveau te presteren!

Doelgroep: Deze masterclass kan ingezet worden als teamworkshop om samenwerking te optimaliseren. Daarnaast kan de masterclass verzorgd worden  voor HRD professionals, leidinggevenden en teammanagers die een brug willen slaan tussen de verschillende generaties die werkzaam zijn in hun organisatie.

Details

Informatie aanvragen

Ervaringen

Nog geen ingestuurde ervaring, ben jij de eerste?

Hoe ervaren deelnemers onze programma's?

Ontdek de impact