Altijd up-to-date. Meld je aan voor onze nieuwsbrief BreinBites.

• Han Verhoeven - BCL Associate •

Han’s levenslijn - helen wat gebroken is - past bij haar aanvankelijke keuze voor gezondheidszorg. In een van de armste landen ter wereld, Tsjaad, leerde ze dat mensen zelf hun leven en toekomst in de vingers kunnen krijgen. Zichzelf sturende teams van mensen met een handicap namen zelfs het voortouw in veranderingsprocessen.

 

Terug in Nederland bouwde ze haar kennis over leren en verandering verder uit. 10 jaar lang leerde ze, meer dan 1000 mensen het vak van veranderen. Ze specialiseerde zich in hoe mensen en organisaties leren en hoe je verandering kunt begeleiden als facilitator. In de laatste jaren ondersteunt zij organisaties bij de vraag: Hoe navigeer je in de huidige complexe werkelijkheid?

Deze achtergrond verklaart haar fascinatie voor breinleren en breinleiderschap. Hoe kunnen we natuurlijker, bij ons brein passender, werken aan ontwikkeling? Of het nu gaat om armoede, stress en uitsluiting, of om vastgelopen teams. Ze is een begeleider en coach die heel praktisch, met rijke kennis en ervaring samen met jou zoekt naar de veranderingen die je in uw leven en organisaties wilt realiseren.

 

Highlights

Han is niet alleen BCL gecertificeerd maar ook gekwalificeerd coach, IAF Certified Professional Facilitator en Assessor, Deep Democracy practitioner

• Blogs, nieuws & inspiratie •

[NIEUWS]

Kom naar het BCL Event op 3 oktober

Theo Compernolle geeft jou inzichten en handvaten om zelf als professional en binnen je organisatie op een positieve manier met stress om te gaan, zodat je de veerkracht van individuen, teams en de organisatie versterkt. Bestel nu je tickets!

Lees verder

[BLOGS]

Yes I screwed up: een ode aan Proud to be Vout!

Door: Gertie Verreck

Wie gaat grasduinen in het uitgebreide arsenaal aan managementliteratuur komt tal van boeken tegen boordevol succesverhalen van ondernemers. Maar fouten, daarover wordt zelden gepubliceerd. Vind maar eens een ondernemer die uitgebreid wil vertellen over zijn mislukkingen. En dat maakt het boek ‘Yes I screwed up’ zo verfrissend. Achter een ruwe omslag van imitatie-schuurpapier volgen dertien prikkelende verhalen van ondernemers in ‘schurende ‘situaties’.  Want, zo claimt auteur Miloe van Beek terecht, van fouten leer je veel meer dan van successen. En daarmee is dit boek een ode aan een van de BCL motto’s: Proud to be Vout!

Lees verder

[IN DE MEDIA]

Veiligheidsregio Fryslan bouwt aan gezamenlijk brein-referentiekader

Christiaan Bruggen, opleider bij de Veiligheidsregio Fryslan, mag zich sinds het voorjaar 2018 BCL Professional noemen. Hij rondde met succes de vijfdaagse BCL professional opleiding af. Enthousiast ging hij aan de slag om trainingen binnen zijn organisatie met een nieuwe breinbril op te herontwerpen. Maar daarin wilde hij zijn team graag meenemen. Daarom vroeg hij het BCL instituut om incompany de training 6 Breinprincipes: maak je trainingen of lessen leuker én effectiever te verzorgen. Missie geslaagd? We vroegen Christaan naar de ervaringen van hem en zijn team.

Lees verder
Copyright © 2019 BCL instituut | algemene voorwaarden